Schilderwerk

Buitenschilderwerk

Onderhoud aan uw woning is en blijft noodzakelijk!

Het onderhoud aan het schilderwerk wordt in de praktijk vaak te lang uitgesteld. Laat uw kostbare bezit hierop regelmatig nakijken. U kunt bij ons terecht voor zowel eenmalig schilderwerk en -onderhoud, als voor een meerjarenonderhoudsplan.

Voor een optimale conditie van het buitenschilderwerk is het van belang om ook de binnenzijde van kozijnen, ramen en deuren bij het onderhoud te betrekken. Het goed ventileren van de woning en het tijdig laten verhelpen van gebreken kan veel vochtproblemen en problemen aan het verfsysteem voorkomen.

Zodra u kleine scheurtjes, blaasjes en het prille begin van verfbladders ziet, is het sowieso de hoogste tijd om uw kostbare bezit vrijblijvend te laten nakijken en een offerte voor het uit te voeren werk aan te vragen. Nadat we uw wensen en ideeën doorgenomen hebben, bekijken wij de staat van het schilderwerk. U ontvangt binnen afzienbare tijd een offerte op maat.

Meerjarenonderhoud, onderhoudsovereenkomst

Op basis van een inspectie van het schilderwerk en de ondergrond ontvangt u een offerte voor een eerste grondige schilderbeurt met daarbij een meerjaren-onderhoudsplan en een rapportage van de huidige staat van onderhoud. Het gaat hierbij om maatwerk, want uw huis is uniek. Factoren als de staat van onderhoud, de ondergrond, weersinvloeden, woongedrag, kleurwensen enzovoort kunnen van invloed zijn op de benodigde aanpak en uitvoering.

De staat van het schilderwerk wordt vervolgens regelmatig gecontroleerd, om de drie à vier jaar. Wij schatten daarbij in of er binnen afzienbare tijd iets moet gebeuren of dat het onderhoud wellicht nog enig uitstel verdraagt.

Wij brengen u binnen afzienbare tijd vrijblijvend een offerte voor dit onderhoudswerk uit.

Binnenschilderwerk

De binnenzijde van uw woning is ook regelmatig toe aan een frisse en nieuwe uitstraling. Bovendien is het voor een optimale conditie van het buitenschilderwerk van belang de binnenzijde van kozijnen, ramen en deuren ook bij het onderhoud te betrekken.

Wij zetten het houtwerk strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. Welke uitstraling u ook kiest, klassiek of eigentijds, wij kunnen u hierbij adviseren.  U heeft keuze uit een groot scala van kleuren en kwaliteitsproducten.

Wij werken met zowel authentieke als eigentijdse verfproducten en -technieken. Met de authentieke producten laten wij oude tijden en kleuren herleven, nostalgie en vakmanschap in oorspronkelijke kleuren.

U heeft ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten.

Wandafwerking

Doordat we nauw samenwerken met een aantal andere gerenommeerde en professionele bedrijven, kunt u bij ons terecht voor een compleet pakket van diensten. U heeft één aanspreekpunt. Wij coördineren de werkzaamheden en nemen hiermee een groot deel van uw zorgen over de verbouwingswerkzaamheden uit handen en zorgen voor een gedegen en efficiënte werkplanning.

Stucwerk

Dit vraagt om traditioneel vakmanschap, wij kunnen u adviseren over gedegen en professioneel stucwerk.

Glasweefsel

Deze decoratieve plafond- en wandbekleding heeft de volgende eigenschappen:

  • ondergrond versterkend en stootvast
  • duurzaam (na jaren nog overschilderbaar)
  • het camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrond